Godmorron alla julisar!

Nyss vaknat. Jaa..jag vet. Men börjar man inte förrän 16, så är det ju lugnt.
Tänkta snart åka till lödde, ska nämligen köpa ett träningskort på samma ställe där jag "freakade" ett tag. Så nu har jag både på formtoppen i höllviken och Kraftverket i lödde. Så jag kan träna oavsett om jag e hemma eller på jobb. Najz va? *s*
Så tänkte såklart träna innan jobb då.

På julklappsfronten ligger allt bra till. Detta året har varit mkt lätt faktiskt.
Alla är färdiga. Men jag är en sån som bara vill köpa mer, för jag älskar att ge. Så tänkte hitta nåt mer åt alla. Men vi får se. Älskar julen!
Åhhh..det finns en liiiten chans att jag fått ledigt på söndag. Jag hoppas som bara deeeen. För då ska jag hämta hem liam tidigt. Och på kvällen ska vi ha uppesittare kväll med glögg, godis, bingolotto, pepparkakor med en av mina bästa vänner Peter. Ska bli trevligt. Vi ska dricka vin och snacka skit när lillen lagt sig.
Så han får väl sova över eller nåt. Har ju en stooor soffa, inte sant P?  :-P Sen på julaftons morgon ska jessica upp kl 06.30. Wiiie. Börjar jobba kl 08.00. Trevligt. Öhm! Japp, japp. Ska jobba med marcus, hehe. Så det kommer bli kuligt. Vi ska ha tomtemössa, bjuda på pepparkakor, och spela julmusik så det dånar över hela lödde.Treeelviiiigt!
Sen när jag slutar kl 15.00 så är det hem direkt och hoppa in i duschen och göra vid mig och liam. Ska köpa nåt rikitgt fint åt honom idag. Julaftonkläder. :-) Åhh ska bli så härligt!
Har precis läst klar "Desperates houseman" sjult bra bok. Ni bara måste läsa den.
Nicollette Sheridan - (Edie britt) är ett jävla psyko. På riktigt. Ett riktigt psyko. Jag blev sjukt förvånad. Så hädanefter jag kollar på DH, så kommer jag bara tänka på hur denna kvinna är i verkligheten. 
Läs den!

Nicklas söderblom & Nicollette. (Nicklas har skrivit boken)




Kolla IN den kroppen. Får rysningar. Den är ju bara HEEET!




Aja, nog om dom. Men bra är boken iaf!



Titta vad söt bild jag hittade på Brittan och lilla sonen.
Hon är alltis söt oavsett storlek sålänge hon har ett leende på läpparna.
Jättesöt bild på de två!





Nej, nu ska jag träna.



Puss!

Kommentarer
Postat av: Amila

bra kommentar i nån av stinalees bloggar :) haha Go girl


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback