Schlager Nojja!

Haj haj.

Har segat med bloggen dessa dagar. Helt enkelt inte haft tid. Jobbat en hel del. Detta är min lediga dag, så har passat på att fixa massa saker. 50 kilo lättare ;-)
Har umgåtts mkt med systrarna dessa dagar. Häromdagen va vi och shoppade. Kom hem med 3 par skor rikare från Din sko. Ett par "tennisskor", ett par jesus sandaler (skitsnygga), och ett par vita pumps. *Me like!* :-D
Fick även med mig året baddräkt. Japp. En svart skitsnygg från Lidex. Kör med helbadräkt detta året. Tycker det är så jävla snyggt, och annorlunda än alla dessa bikinis. Den är svart med snygg snöring runt halsen (inga axelband), och ett bälte i midjan, och väldigt låg vid brösten, så rätt sexig är den oxå. Heeeeelnöjd!
Sen blev det småsaker som en ny rouge, ny vattenfast (teleskop) mascara, och smått & gott. Helnöjd va jag iaf med allt.

Solar som en galning nu varje dag. Måste va brun och fin tills SRF. Så man känner sig snygg och fräsch bland alla hunkar *s* Jisses vad jag längtar. Nästa vecka är absolut sista vekan att inhandla allt som behövs. Och det är en hel del. :-) Känner grymt många som ska dit, och detär huuur kul som helst. Bytat nr och grejjer för att träffas där.
Jaa..som ni märker så längtar jag snart ihjäl mig.

Jobba imorron och tagit en xtra tid på lör. På lördag kväll ska jag & josse möta upp nästan alla killar på mitt jobb. Lilla Jessie har kirrat ihop ett helt gäng som ska med ut och festa gärnet på lördag. Huuuuur kuuuuul som helst ska de bli!! :-D Slutar kl 16, sen hem och duscha och göra mig vackrare, sen mta upp killarna på kvällen på Herkules, där vi ska fortsätta hela natten ut. KulJul! Tror dock inte att ngn sprit är inkluderad med tanke på att jag ska upp kl 08.00 dagen efter. Lisebeeeeeeeerg väntar oss denna dag. Jag blir som ett barn igen på tivolin. Springer från karusell till karusell till karusell. Tur jag ska åka med lika galna människor. Även en killkompis fårn jobb vill med :-) Men gud va kul det ska bli!!

Nu tänkte jag snart hoppa i badet. Ska till lillsyrran sen. Ett gäng där som ska pula pizza och titta på Semifinalen. HEEEJA PEERELLI!!! :-D

Ha en underbar Tors. Imorgon är det helg igen.

Älskar Livet!


Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback