GAAHH, va livet kan va skoj!

Vilken underbar lördag jag hade.
Det blev dock inte som de skulle blivit..men hade väldigt trevligt ändå ;-)
Vi förfestade hemma hos Josse. Jag, Dan, Markus och Josse såklart. Fan vad kul vi hade. Samma humor allithopa, så de kan bara bli braaa!'
Sitter här och hoppar och studsar med benen...av en underbar känsla i magen. En lycklig känsla.
Vet inte var den kommer ifrån..antar det har sååå mkt och göra med årstiden. *S*
Iaaaaf. På lördag natt mötte jag upp S på Bk. Träffade lite av hans trevliga vänner, varav en av dom är så ärlig och öppen och frågar mig inför S om jag känner igen honom. Jag säger nepp. Då säger han att hans tött på mig i baren en kväll. Haha. Treeevligt ;-) Världen är allt liten. Hade nog aldrig vågat vara så öppen om de varot tvärtom, hehe. Vi käkade litta maud, och sen drog vi hem till sebastian. Där han bjöd upp mig, och började dansa med mig. Han kan vara så mysig. Sen drog han fram guran och började spela och sjunga för mig. Och jag fick välja en låt och han letade upp den på nätet och sen spelade han och sjöng den för mig. Sååånt är riktigt mysigt. På riktigt! :-)
Efter några ömma kyssar i nacken så hamnade vi i sängen. Och guuuuuud vilken natt. Det va himmelsk. Annorlunda på nåt sätt. :-) Hehe..sorry..ska inte få några
shag flashbaks idag inte..:-P *mumma*.............
Vaknade av ett underbart väder strålade genom fönsterna och vaknade på samma underbara sätt som jag somnade *s*. Idag hade jag ingen tid att hålla, och inte han heller. Det va bara vi 2 en heeeeeel dag. Och det har inte skett innan under dessa 6 månader. Vi tittade på tv, höll om varann och mös. Vi tog varsin cykel och cyklade ner till Ica i det underbara vädert och handlade lunch. Han bjöd på hemmagjorde kyckling wrap. Det va hur gott som. Vi mös till. Sen, så hade jag i smyg fixat så att Alex körde Liam till S. Så jag gick ner och hämtade honom. Och sen gick vi upp till S. Såg på s att han blev lite chockad, men han va huuuur god och snäll som helst mot/med liam. Dom gungade och lekte i sandlådan och liam gillad everkligen honom. När han kallade på honom så lät det såhär.."Soooobastian" haha..så jääävla sött. Sobastian skulle gunga honom, Sobastian skulle välja färg på spaden, sobastian skulle leka med honom. Haha. Så jävla sött va de. Och vädret va helt jävla underbart. Liam och ja tog av oss skorna och sprang runt i gräset bland alla blommor och hjulade och stod på händer och lekte. Där i den stunden kände jag verkligen hur mkt jag älskade mitt liv. Undeeerbart.
Efter nån timme va det dax för Liam att åka tillbax till Alex igen. S körde han til Alex, jag pussade hejdå och sen körde han mig till Kävlinge där min bil stod snällt och väntade på mig från gårdagen. Han fick en stoooor puss på munnen och sen körde han iväg. Och då..kände jag mig fri igen. På nåt skönt sätt. Asså, jag förstår mig verkligen inte på mig själv. Jag vill inte ha ngn pojkvän, men när jag är med S, så känns de som att han ÄR min pojkvän, även om han verkligen inte är de. Jag har en pojkvän en gång i veckan, och trivs osm fan med de, haha. Nejmen..hoppas ni förstår hur jag känner och menar de.......så NI kan förklarart för mig, för jag fattar inget!
Väl framme vid bilen körde jag till Kävlinge grill där jag mötte upp Josse och vi tog oss ett välförtjänt skrovmål. *Mumma* Sen mötte vi upp Dan och Markus. Det va filmkväll för vår del i Markus källare. Han har sån där projektor och vit duk som vi då hade så sjuuukt jävla kul med. Som sagt, vi alla har samma humor och har så sjukt kul tillsammans. Här får ni ett härligt exempel, haha:


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA!

Han e helt jävla underbar. *Asg*
(Jaaaa...det är mitt otroligt fula garv i bakgrunden, men inget jag skäms över, haha)


Asså..det blidde en sen kväll med massor av skratt och härliga ryck.

Här kommer lite bilder från helgen :-)


Min nya asfräcka tröja från H&M. (Lixom 2 hål i ryggen med rosette)
image633


Även H&M. En dööösöt sommarklänning :-)
image638


Denna ursnygga klänning från Gina. Ääälskar den! :-)
image637


Mina ääälskade vänner!
image640


:-)


Åhh..idag har vi betalt biljetterna till Sweden Rock Festival!
Fy faaaaan vad kul vi ska ha. Fixat ett sånt här stort tält med avdelare och grejjer. 2 solstolar med ölhållare osv osv. Helt jävla naaajz. Killfronten är redan fixad..för där läär ju finns en heeel deeel. *iihh* :-)

Def Leppard, White snake, Mustasch, Sweet savage, Sabaton...osv osv osv är bara LIIITE av alla grymma jävla artister som kommer dit som vi ska stå och rocka till. Guud vad jag längat.
5, 6, & 7.e Juni kommer lätt vara de bästa dagarna denna sommar. :-D

Åhh..Naaaj. Nu ska jag vara lite social.


Pusssss

Kommentarer
Postat av: Josse

HAHHAHHAHAHHAH!!MIN HUMOR!!Ni e sjuka:PHärligt allså!Puusss

2008-05-06 @ 18:50:10
Postat av: Anonym

fina kläder du köpt :)
så vacker du är.

2008-05-07 @ 17:21:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback