Otroliga helg..

image643


Ja, i fredags hade jag en otrolig kväll. Faktiskt, sjukt roligt.

Kvällen började med ett fint mottagnde av s:t markus resturangchef. Dennis va lite försenad, vilken faktiskt va skönt ändå. För vi 4 tjejer blev visade vårt fina bord, som va låångt inne i en gång brevid en mysig brasa. Där blev vi bra behandlade, och dom serverade en massa massa. Vår första drink blev varsin Cosmopolitan. *Mumma*
Sen blev de varsin P2.a och lite champange. Vi hann snacka en massa skit och gojja och skratta en aning inna han kom 50 min senare. Den timmen behöve vi för att släppa lite av det nervösa och så. Till slut kom han och en vän till honom. Vi alla åt deras populära och extremt goda buffé. Den åt med en massa fint rödvin och drinkar. Jisses vad vi åt. *s* Nu va vi alla sådär lagom smått salongsberusade. Och det va dax för lilla torg, som va smockat med folk och inga platser. Dennis ber oss att vänta lite, och han kommer ut och helt plötsligt har vi ett bord. Jisses säger jag. Han har kontakter och fy faaaan vad folks lickar hans röv. Jisses. Alla verkar veta vem denna killen är (utefolket), själv har jag ingen aning. Aldrig hört talas om honom. Men han e sjukt trevligt iaf.
Det första han gör är att beställder in en massa dricka åt oss. Första drinken blev nåt med ananas och vanilj vodka, vettetusan vad det heter, men god va den. Sen blev det varsin pina colada. Därefter vill jag och Emma ha ngt med grädde/mjölk i (älskar mjölkdrinkar). Så bartender kommer tillbax med varsin sjuuukt god mjökdrink...jordgubbs smak. Resten av lilla torg kvällen blev det den drinken, plus en sjukt massa tequila rose, mums. Resturangchefen kom senare och joinade oss resten av kvällen. Sjukt trevlig kille det där :-) Vi drack och drack. Sen va det dax för Hipp. Gick såklart rakt in och alla hälsade såååå snällt på Dennis, och fjäskade sattan.Tyckte de va lite patetiskt, men men. Så är det väl att va rik antar jag. Vi vandrade mot de där sofforna ovanför trapporna. Där stod vakter och grejjer, för andra fick absolut inte va där. Vi hade egen garderob och egen toa. Så jävla naaajz. Hela bordet va smockat med champange och sprit och snapsar i mängder. Det va ju bara att välja och vraka. Våra cigaretter tog slut, och dennis va ju kvick där. Kallade på en vakt, som genast sprang iväg och köpte varsin paket åt oss. Han fick en 500 lapp av dennis. 2 paket kostar ca 100 spänn. Resten fick han i dricks. Men heeeeeej, hallå...vinka....Dom kunde ju JAG fått!!! Haha. Aja., hehe, Så kände vi nog alla, hehe.
Jag blev såå galen av alla som rövslickade Dennis där. Så jävla mkt fjäsk, gullenull, puttenull. Men så e det väl att vara rik antar jag, vad vet jag?! ;-) Återigen drack vi och drack, och klockan började bli Etage dax. Så vi rörde oss ditåt, fulla som stryk. Så fort han kom fram till vakterna, så hände samma som som på Hipp. Fjäsk, fjäsk, fjäsk...kom iiiiiinn damer...heeej dennnissss...Gratis inträde, gratis (privat) garderob. Sen in till hans bokade bord. Även detta bordet va smockat med champnage, sprit och snapsar i massor. Asså, fy fan va vi drack. Jag hade en sådär perfekt fylla som man bara kan ha. Vi dansade, drack, dansade drack och hade kul. Sen blev kl "gå hem". Så in på BK brevid och han bjöd hamburgare laget runt. Sen blev vi körde hem i hans underbara Mercedez S65 AMG. *Gilla* Meen, om jag skulle spenderat 2 mille på en bil, så skulle det aaabsolut inte vara en sån. Nej nej. Jag älskar bilar som fan. Men en grymt comfort cabbe skulle det isf bli. Och så hade jag lagt grymt många tusen på steroanläggningen. Ihh..drrrööömbil!!! 





Okeej. Och huur snygg är inte denna då?
Håller faktiskt på att leta efter ett ställe där man kan hyra en Cabbe. Vi funderar på att köra upp till Sölvesborg ist för att ta tåget till Sweden rock. Hur sjukt hade inte det varit. Så jävla najz. Blir ca 500 spänn va och det är de värt ;-)
Har hittat några alternativ, så vi får se.

Iaaaf. Vaknade upp på lördagen av att syrran messar. Kom till Bo01. Visst, visst. Kom hem vid 6 typ, men visst tog jag mig till Bo01. Hade sjukt mysig dag där med vännerna. Vi solade, grillar och raggade. Helt sjukt vilka hunkar där hänger på Bo01. Iiinte bra att vara upptagen där kan jag säjja. *Mumma* Vi hade som sagt en underbar dag där. På kvällen umgicks jag med S. Vi promenare från honom in till city i Lund. Där satte vi oss på en uteservering i solen och tog varsitt rött och åt en bit mat. Dömysigt. Vandrade vidare och hyrde en film, och sedan promenixade hem igen. Satte oss till ro, satte igång filmen..vilket vi som vanligt inte såg klart ;-) Hehe. Vi har så sjukt kul tillsammas, att man bara längtar till nästa gång vi ska ses. Är säker på att han oxå känner så.
Japp, japp. Efter en mysig kväll så vaknar man av att kl ringer..piiiiip...åhh..drygt. Skulle möta tjejerna på Bo01 idag oxå. Även idag va där lika mkt folk, om inte mer. Killar, killar, killar överallt. Därför älskar jag att vara singel på sommaren. Träffade massa massa vänner från förr i tiden. Skitkul är de. Vi låg iaf och solade nere vid en "brygga". Så vi passade på att bada minsann. Japp..den 11.e Maj tog jag mitt första dopp i det kalla havet. Brr, men härligt va de. Efter nån timme kom min älskade älskade Liam. Han badade oxå en massa. Den killen badar i allt som går att bada i oavsett hur kallt det är. Han startade ett tångkrig. Haha. Sen va det igång. Liam är så sjukt go och härlig liten kille. Jag är sååå ledsen över min kamera :-( Skulle blivit perfekta bilder idag. Meen sommaren är lång, och det lär bli massor av sånna här dagar. Dennis bjöd "ut" mig på en nykter dejt. Hade ju lillkillen, men han fick såklart följa med. Så det fick bli Elysée, eftersom det va så pass tidigt på eftermiddagen. Han, hans son, jag och min son käkade Fondue. Inte för att jag tycker om de, men såsen va ju god *s* Och Liam hade jättekul med hans son. Därefter så gick vi skilda vägar. Jag och liam va väldigt varma, och min badpojke fick ju syn på den här "vattenhåla" utanför elysée med fontän och grejjer. Han badade i den för 2 år sedan när han sprnag där med blöja och grejjer. Så det va bara att ta av honom tröjan och sen va han i och doppade fötterna och lekte med vattnet. Även där skulle blitt en massa bra bilder...*suuuucka* Men men. Han va dygnsur, men haft en rolig halvtimme.
Vi körde hiiim och gick ner till mammsen. Där gick vi ut en lång runda med hundarna i kvällssolen.
Sen hängde vi en stund hos pappsen och sen äntligen hem. Tittade ens tund på¨teckant och mös lite, sen slocknade lillkillen, så nu sitter jag här ocvh bloggar om detta dör andra gången. Första försvann, Fatta så sjuuuukt irriterande det är. Arg som ett bi blev jag och tänkte verkligen skita i att blogga detta. Men nej, ni ska inte behöva missa ngt tyckte jag *s*
Som ni hör har jag haft en helt otrolig helg. Är utbjuden på tis igen av dennis. Tydligen nåt stort på G, för han ringde massa samtal och ville verkligen ha konstaterat att jag ÄR ledig på tis kväll. Moster ska passa liam under timmarna. Jag skulle tydligen bli hämtad och körd hem eftersom det skulle innehålla en massa rödvins provning. Gooott. Spännade och se vad han fixat åt oss.

Nej ni. Nu är jag skrivtrött och tänkte ringa och chatta med syrran en stund innan sovdax.

(Ps: Har fått reda på vad han äger och inte äger nu. Det blev missförstånd sist på fyllan. Så vet en hel del nu :-))

Natti sötnosar.

Pussss

Föressten. Kolla denna sjuuka bilden, hahaha.

image642

Kommentarer
Postat av: Anonym

hmm. jag finner inga ord.

2008-05-12 @ 18:07:36
Postat av: Jessica

Härligt ju, då e vi 2..

Postat av: Anonym

Var tog denna kille vägen???

2008-05-26 @ 22:09:49
Postat av: Anonym

Var tog denna kille vägen???

2008-05-26 @ 22:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback