Min dag idag!

Grattis grattis.

Japp, då va man 27 år. Jisses. 1 år nämre 30. Galet.

Jobbat idag vilket sög. Jag va dålig, Liam va dålig och ja, kaos helt enkelt. Fick kila från jobb 1 timme tidigare.
Hem, tog en dusch och låg där på golvet samtidigt som det varma vattnet strålade över mig. Dennis kom hem, tittade förvånat på mig där i duschen och log lite försynt, samtidigt som han ändrade de skållheta vattnet till iiiskallt. Satejävel!!! Nåväl. Ville inte va för dum, för jag visste att jag snart skulle få mitt paket. Tihi!

Liam kom in i badrummet..."Duu mamma, dom blommorna är från mig oxå". Jahapp, då hade ag fått reda på att jag fått blommor. 3 stora röda rosor. Fina som tusan. Sedan kom han in med en fin "pås/väska" och sa "detta är från mig oxå"!! Jahapp. Tack älsklingen. Givetvis ville han va med o öppna. Woow mamma.. det är en klocka! Jodå!! En helt underbar klocka fick jag av Dennis. En äkta Dolce Gabbana (L) Så kär jag blev direkt.
Tack snälla älsklingar. Givetvis va jag tvungen att se kvittot eftersom jag ska in och förminska den, (då mina handleder är bokstavligt talat minimala). Samt att jag då fick försäkring tecknad på mig med de kvittot.
Mmm...ehm...tack dennis. Host host. Han måste verkligen älska mig, då de klockan kostade mer än min gamla hyra. Haha. Nåväl. Fyller bara 27 en gång. *Blink*

Titta så underbar den är:
(Ps, blänker mycket mer i verkligheten, bling bling (Gilla).



Nepp. Efter en god middag med dessert med pappsen på besök blir de födelsedagsmys med D i soffan i hans varm famn.
På söndag e de kalas. Vilke innebär meeeer paket till lilla miig! :)

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback