Hemska ting.

En helt underbar kväll och jag och D myser för fullt med bra film och massa kärlek. Telen ringer. Stööörigt tänker jag. Det va Dennis mamma. Hon va helt uppriven och orolig. Jag som ligger på dennis bröst känner hans puls ökar markant och hans temperatur stiger enormt. Vad har hänt?? Det va en kvinna som hade ringt hem till Edit (dennis mamma) och sagt nåt i stil med att Robert (dennis lillebror) ligger i bokskogen blodig och ska åka till sjukhuset osv osv. Eftersom Edit inte är så bra på svenska så uppfattar hon inte allt. Dennis guidar henne att hitta mottagna nr på hemtelen och tillslut kan dennis ringa denna kvinna som ringt. Där kom de. En bilolycka i bokskogen!! Omg. Panik fick vi bägge. Vi fick veta att 2 va allvarligt skadade medans 1 kom lindrigt undan. Givetvis önskar man att det är sin anhörig som är det lindrigaste. På vägen till Malmös akut får vi veta lite mer. Robert är den som har lindrigast skador och det va även han som körde bilen...sin mammas bil. Jahapp tänker vi direkt. Det va den bilen. Väl inne på akuten får vi vänta som fan (kändes som evigheter) eftersom inga register finns på robet. Efter ca 30 min så fick vi veta att han va inlagd. Bara en person blev insläppt, Dennis då.Han va okej. Så skönt de kändes.
Efter tårar, läkarundersökningar och mkt prat med polis och grejjer så får robert lov att gå hem. En stor kram fick han såklart, samtidigt som man kände sig lite små arg över hans oförsiktighet. Men givetvis är man glad det gick så "bra" som de gjorde. Dom hade verkligen änglavakt!



Tre personer fördes till sjukhus efter en våldsam singelolycka i Bokskogen vid 21.20-tiden. Föraren tappade kontrollen över bilen i en kurva och krockade med ett träd sidan om vägen. Slutligen voltade bilen och två personer skadades allvarligare medan en tredje klarade sig undan relativt oskadd. Vad som orsakat olyckan kommer nu polisen att utreda.


PPOLY6-20091005
PPOLY10-20091005
PPOLY7-20091005
PPOLY2-20091005


Ja..som de kan gå. *ont i magen*


Nu ska jag återvända till mitt jobb efter en hääärlig lunch.

Puss

Kommentarer
Postat av: ElinArmour

Hej!

Tänkte bara tipsa om att du kan få en bloggdesign för 20 kronor här:

http://elinarmour.blogg.se =)

Ta en titt! =)

2009-10-08 @ 21:02:49
URL: http://elinarmour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback