Jessica have done Linköping.

Jodå. Dagen började väldigt hektiskt och jobbig. Som sagt, så vann jag biljetten (kl 01.30 på natten), som skulle avgå kl 07.14. Jag va sjukt trött när jag gick upp kl 05.00, men det va de värt. Hade dock panik redan då eftersom jag på nåt sätt inte kunde betala biljetten jag vann. Sj.s jävla hemsida sa att där inte fanns ngn biljett registrerad, sen satidigt på vinnarmailet jag fick står där att jag MÅSTE hämta ut biljetten innan och att den MÅSTE vara betald. Jovisst, tryckte på länken där jag skulle hamna för att betala heeeela jävla morgonen. Men neeej, fortfarande inte ngn biljett registrerad. Och med stooora bokstäver står det att detta är bindande och att det är ett krav jag ska betala biljetten oavsett vad. Jovisst, det kan jag ta, men då ska man för fan kunna betala skitet oxå. Fan vad jag va arg denna morgon. Men tänkte såklart att om jag nu ska betala dessa pengar, så ska jag fan åka med tåget oxå. Så jag kom till perrongen, letade upp en biljettvärd på tåget och fick syn på en "jävla" kärring. Förklarade hela situationen för henne, att det är sj.s sida som inte funkar, och att jag måste betala biljetten och då tänker jag åka oxå. Men hon sa nej hela tiden, att det inte gick osv osv osv. Nu började paniken inom mig resa och jag blev tillochmed riktigt föbannad. Hon kallade på en kollega, oh där stod vi och disskuterade fortfarande och tåget skulle redan har gått. Jag va så aaaaarg och gav mig inte. Det är väl för fan inte mitt fel att er jävla hemsida inte funkar som den ska osv osv osv. Folk samlades runt mig, och killen bad mig att sluta skrika. SKRIKA???? sa jag. Då har du inte hört mig skrika. (visseligen va de onödigt att bli uppkäftig, men jag va så arg och kände tårarna började komma). Till slut sa han irriterat att hoppa in och sätt dig i vagn 5, så får vi lösa de. Då säger kärringjävlen "neeej, det finns ju inte plats kvar för fan" (hon va ju helt störd), så då vänder jag mig om igen och säger till henne. "Är du bara korkad eller dum? Jag har ju vunnit en plats, så nånstans på ert jävla tåg finns MIN plats!!. Sedan gick jag in och satte mig. Strax efter Lund så kom killen fram till mig samtidigt han pratade i tele. Jooodå. Han hade hittat min plats och jag betalade via mitt visa. Jag tackade honom såklart väldigt mkt för hans hjälp, men hade jag inte stått på mig på perrongen så hade jag inte kommit med. Varnar alla nu. Köp INTE biljett över tradera via SJ.s egna akution. Inte om det är en helgdag iaf, eller om tåget går väldigt tidigt. Ni får inte tag på ngn, och det är skiiit! Nej fy fan.

Iaaaf. Väl framme i söta Linköping så möter David mig. Kändes spännande och skönt. Vi körde hem till honom och lämnade sakerna och åt lite frukost. Sen drog vi till deras simhall och lekta i vattnet några timmar. Lite kul att komma in och känna att man är hemma i malmö. Eftersom linköpings bad är EXAKT kopia av Aqua kul. 89% va samma. Dom hade tydligen inpirerats av AK. Så om ngn av er saknar Aqua kul, åk till linköping ;-) Vi hade jätteskoj där. Därefter drog han ut mig för att se Linköpings hjärtan. Vi började med Göta kanal, vilket va häftigt att äntligen få se :) Mega stora slussar, som när man tittade ner så kändes de som stora vattenfall. Och man hade lätt kunnat ramla över kanten, så lite obehagligt för barnfamiljer kan jag tänka mig. Men nu har man sett den oxå. Sen åkte vi runt och kollade. Trötta som tusan va vi, så vi körde hem. Där tog vi en underbar dusch och sedan började vi laga mat. Baconlindad fläskfilé. (han sa att han köpt dansk filé ist för svensk, så jag skulle känna mig hemma) haha. Jävla mupp. Vi korkade upp våra kalla cider vi varit och köpt tidigare. Mmm..gott va de. Åt, snackade, spela Yatzy och mös. Sedan drog han fram gitarren och började spela en massa ballader och sjöng såklart (grymt duktigt på både spela och sång). Så där satt jag och njöt medan han sjöng låtar till mig. Kan de bli bättre? Det va meningen vi skulle ut och dansa, men vi trivdes så bra där vi va, så när spriten började verka så la vi oss på soffan tätt intill och somnade tillsammans. Det va så mysigt.
Dagen efter vaknade jag av att jag ite visste hur jag skulle komma hem. ALLA tågen hela dagen va fullbokade, så ja..det fick bli att åka buss. Vilket oxå va fullbokat, så dom hade satt in en extra buss. Va där tidigt så jag fick fönsterplats. resan skulle ta 6 timmar. (dryyygt). Men jag började med att läsa mina tidningar jag köpt, käkade min frulle och lyssande på musik ett tag. Efter ca 1½ timme så kände jag nej, fy fan. Så jag tog fram min medicin (som har en lugnade effekt, och oftast somnar av). Ett, två. tre och jag vaknde av att chaffisen säger "NÄSTA HELSINGBORG" skithögt. Ahh. Så jävla sköönt att sovit så länge. Slapp känna av resan. :)
Aja. Väl hemma så mötte jag alex och liam. Älskade liam. Så nu e han här, och vi ska ner till Vellingeblomman och titta lite och fika. Mysig dag ute. Riktigt höstväder. (L)

Jaa..nu e det höst iaf. Den saken är klar. Fyller fan snart år. Eller..ja..lite mindre än 1 månad. Och på tors är det äntligen den efterlängtade Skånemässan. Som jag längtat efter den. Tycker det är sjukt kul att springa där bland alla människor och handla skit och äta desamma. ;-)

Nej, nu måste jag duscha, sen iväg med älsklingen. Hörs sen.

Puss!!

Ps. David är en kille jag tror jag hade kunnat bli kär i. Men avståndet mellan oss hänger på honom. Skulle de bli nåt mellan oss så är det hans val, eftersom det är han som skulle få flytta ner. (Tänker bara långt fram nu). Så vi måste bestämma om vi ska träffas igen, för om det blir en 2.a dejt, så måste han ha i tankarna att jag inte kan flytta upp. Så, ja. Det är hans val. Det har jag sagt till honom. Men allt löser sig :)



Kommentarer
Postat av: Anonym

haha tönt... du jessica alltså

2008-12-20 @ 15:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback