Godag i bygget! :)

Hänt en massa massa. har knappt tid att blogga längre. Delvis för att jag haft liam snart 5 veckor i rad (med undantag för 2 helger (som varit alex). Helt underbart att ha honom så mkt. Men det tar tid och krävs energi i mängder. Nu e han hos alex över helgen, men hämtar honom igen på söndag. (L)

Hänt massor sa jag. Sammanfattar kort.
Jobbat, lekt, köpt ny tvättmaskin, jobbat, busat, varit på cirkus (vilket va de bästa cirkus någonsin jag varit på (Lions), varit ute på resturang, festat, jobbat, lekt, träffat nån killar (som sagt, älskar att dejta, så jag ska träffa 2 st nu inom kort. En på fre (vi ska ta en drink på möllan) och en på lör som jag träffat via mötesplatsen. Jättesöt, jättego, musikalisk, meeen bor i Linköping. Så jag ska ut och resa i helgen. Mys :) Ska åka tåg, vilket jag anser väldigt mysigt. Första klass dessutom (köpte den billigt på blocket). Sååå har helgen full. Ska bli underbart! och spännande. Han vet redan min hemlighet om min passion till dansband, så hn har bokat lördagen med dansband och utekväll för oss. Wiiie!
Nervös? Jaa..faktiskt..inför träffaen med honom så är jag de. Snackat en hel del i tele och tjofräsan. Tycker det är ett gott tecken att va nervös, brukar annars inte va de.
Ja..jo..så e de.

Sitter här nu och väntar på att jag ska börja jobba. *suck* 17-23 idag. Men jobbar med rätt folks, så det är heeelt okej.

Men återigen så ska jag fan skärpa mig med bloggandet. :)

Puss


Kommentarer
Postat av: therese

YES :) hoppas det går bra på dejterna :) vet du om det e lätt att få hyreslgh i vellinge? typ en 4:a? kostar ca? bor på annestad nu & vill flytta tillbaka till vellinge igen :) sköt om dig, kram

2008-09-26 @ 00:00:20
Postat av: Jessica

Hej du :)

Hm..nja..lätt och lätt? Bara gå in på Vellinge bostäder och snacka med olivera, hon hjälper dig. 4.or går snabbare att få än tex 1.or som det finns väldigt ont av. Min pappas 3.a kostar ca 5300 kr. Så en fyra grå väl strax på ca 6000 kan jag tänka mig. Det är väldigt billigt :) Ha det så bra :) Kram

Postat av: Therese

Tack så mkt :) Lite skillnad jämfört med lägenheterna på annestad, vi betalar 7100 för vår 3a (70kvm) på annestad. hur stor e 3orna? vet du hur stora 4orna e ? tack för hjälpen! :) hoppas du haft det mysigt i linköping :)

2008-09-28 @ 23:16:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback