Jobbigt igår.

Igår va en sån här "lessen" dag.
Vissa dagar mår man bättre och andra inte. Väldigt jobbigt när man mår så.
Men klart att jag saknar honom. Det va så aktivt i några månader. Och självklart hade jag inte i tankarna att det va sista gången vi träffades nu senast. Hade jag vetat det så hade jag slängt mig i hans armar och verkligen tagit vara på kramen och kyssen jag fick. Han skulle iväg och handla tvättmedel och jag skulle jobba.
"Tack för igår, det va verkligen jätte mysigt"...det va de sista.
Jaja. Kämpar att inte gå o grubbla på detta för mkt. Jag va väl inte va han letade efter. Vilket jag inte förstår? Vad är det han vill ha mer än de han fick? Vi hade verkligen jättemysigt varje gång vi sågs. Han kanske har haft en annan under tiden oxå. Vilket då inte hade varit så konstigt med tanke på hur lite tid han hade för en.
Försöker se "Varför"? Fick ingen direkt förklaring eller bra avslutning på "oss".



This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.

I feel as if I feel as if I'm wasted



Fuck!

Nu ska jag städa. Och måla om mitt badrum. Fan på tiden. Hatar mitt fula jävla badrum. Det lila gjorde det hela mörkare och tråkigare. I början gillade jag de. Men det lila gör bara att allt ser så smutsikgt ut. Ska även måla om golvet. Så ljusgula väggar och grå färg som även har lite gult i sig på golvet. Sen ska jag investera ny möbler och nytt badrums skåp med inbyggd spotlight i. Har hittat på bauhouse. :-)

Ikväll blir det Powergympa. Tycker det är så jävla kul och sattan vilket ös där e. *Ler* Älskar att träna, träffa folk, komma ut och känna att man lever.
Inatt drömde jag att jag titade på klockan. Hon va exakt 19.37 och så titade jag ut. Solen lös som bara den & himmlen va blå. Kände lyckoruset genom kroppen. Kände det otroliga glädjen. Såg framför mig när jag ligger där i pildammarna och solar och lyssnar på fåglarna och njuter. Såg mig själv promenera genom hela parken. Jag hade ngn med mig. Ingen aning med vem. Vet bara att där va ngn med mig. Och det va "inte" min syster. *s*

Tankarna bara flödar!

I helgen blir det lugnt på fredag, men Herkules på Lördag. Ska bli kul.

Nej, nu ska jag städa..

Ha det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback