Tisdag!

Morrn morrn.

Idag sov jag & Liam väldigt länge. Eller ja..Liam iaf. Gick upp tidigare än honom. Sen kl 11.30 så öppnades dörren ifrån rummet och ut kommer en söt, trött liam med ruffsigt hår och nutten i högsta hugg. Spang fram och lyfte upp honom och kände hans underbara morgonvärme och så gav han mig en puss. Det är sånna stunder man känner hur otroligt lyckligt lottad jag är.
Kände en klump i magen att jag måste lämna liam idag vid 15 för jag skulle iväg och jobba. *Sucka*
Men så kl 11.45 får jag ett mess av syrran. Var e du?
Va, tänkte jag? Har ju ett fast schema och på tisdagar jobbar jag skift stängning. Men hon hade ändrat schemat idag, vilket jag inte visste. Det de fick bli att jag blev ledig idag. Rätt skönt. Men ska ta en extra tid imorron ist så jag inte förlorar timmar.
Så japp. Väldigt skönt att ha tid med Liam. Tänkte åka ner till Vellinge blomman och tittade lite på deras utställning "Räliga djur", och ta en fika. Sen ska förmodligen alex hämta honom ikväll. Men om det är okej för alex så har jag självklart med nöje liam inatt igen.

Lillens rum är nu färdigt. Blev riiiktigt bra :-D
Ska bara få upp tavlor och lampor och sånt på väggen. Sen ska ni få se bilder på mitt verk ;-)
Pappa blev helt chockad och tyckte det va bra gjort, *stolt* Har ju målat hela rummet och lagt en heltäckningsmatta. Mest för att hålla värmen ännu mer där inne, men oxå för att golvet är lika fult som i mitt rum.
OM ni bara sett hur jävla stökigt mitt rum är nu, så hade ni svimmat. Kommer fan inte ens in i rummet. Kläder ÖVERALLT. Liam har ju en garberob inne i sitt rum, så dit ska hans kläder, sen ska jag kasta en massa massa. Som bara ligger där, "ifall ifall" jag ngn gång skulle vilja ha den på mig. Äsch. Så väck ska skiten.
Sen ska jag ju har tema "rött" i mitt rum. Har käpt asfräcka/sensuella röda sängklader, röda och vita panelgardiner, rött överkast, röda lampor, röd matta. Japp. Fint kommer det bli när mitt rum är klart. :-)
Längtar!

Känns lite som att den här kicken med att göra om min lägenhet har med att ett nytt år, snart vår och förhoppningarna om att en kärlek kommer storma mitt liv snart. Och då vill jag ha de så fint, så fint.
:-)

Många av er undrar säkert hur det går med S. Men säger bara, fråga inte!
För jag vet mindre än er ska jag tala om för er. Han snackade nån dag om en fika i veckan. Men han hör inte av sig, och det gör självklart inte jag heller. Jag hade påbörjat  "glömma honom fasen" och hade kommit en bit på vägen.
Sen hör han av sig och vill lösa detta på ett bättre sätt eller vad tusan han menade. Men då tycker jag iaf att man kan visa intresse om man nu vill träffas eller vafan som helst. Nej, så antar att de blir att jag får fortsätta min fas.
Trisst, men jag är en kvinna med vääldigt stränga regler efter Alex. Eller ja, stränga och stränga tycker jag dom egentligen inte är. Men att höra av sig & visa intresse är ett krav för min del. Annars tänker jag inte lägga ngn energi på de, utan den energin får en annan man som förtjänar den. Och just nu är det mkt med han "polisen" från växjö.
Vi har sagt att jag ska komma upp där imorron, så vi äntligen får träffas. Men jag har dragit ut på de sen S hörde av sig. Men nu när han visar mindre intresse än förr, så antar jag att det inte va roligare än så.
Aja, nog om de. Ska bli spännande iaf.

Vet ni vad?
Snart är det vååååår!! Ja, jo det är sant.
På fredag är det första Februari. Och denna månad är kort, trots att det faktiskt är skottår i år. Februari är en månad som går väldigt snabbt. Sen är vi inne i Mars. Och det är då man ska börja ta vara på den korta vår/sommar vi har.
Det blir såå mkt ljusare om kvällarna, klockan ställs om till sommartid och knopparna förgyller träden. Och därefter går det så jävla fort.
Har ni märkt att det blivit ljusare på kvällarna redan nu? Jodå! Jag slutar ofta kl 16, och under hela juletid och så va det bäckmörkt när jag slutade. Nu är de minsann inte mörkt kl 16 längre. De känns skönt i magen.

Nepp, nu ska jag resa på häcken, sen ska vi iväg. Kan ju inte sitta här hela dan.

Puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback