Gonatt!

Tänkte hoppa i säng typ strax.
Ska försöka somna i tid idag.

Sen imorron ska jag upp tidigt på ett spinnigpass innan frukost och sen efter de in till malmö och köpa fler målarpenslar och ett nytt skåp till toan som ska passa min ljusgula väggar. Och förståss en massa nya fina växter, så här ska bli mer "liv" i hemmet. För nu när alla vackra underbara julsaker är borta så ser här rätt tomt och tråkigt ut. Så nu ska här bli grönt.
Pappa & syster ska hjälpa mig imorron. Tack, älskar er.
Har föressten köpt en ny kattlåda till mina bebisar. En sån där med filter och lucka och grejjer så deras äckliga skit inte ska sprida sig i min lägenhet. *Örk*

Är på rätt så bra humör för övrigt idag! Vet inte riktigt vad det beror på. Kan ju bero på den här killen jag träffat. Eller ja. "Träffat och träffat". Det är fortfarande spännande eftersom vi bara pratas över nätet. Inte tele eller sånt. ÄN. Men vi pratar lite om att ringa varann första gången imorron. Han är väldigt ivrig till de.
Och han vill att jag ska åka upp och hälsa på honom nästa helg igen. Tycker själv att det hade varit väldigt roligt. *s* Han är från jönköping, men bor för tillfället i Växjö för han pluggar till Polis där. Samma skola som en vän till mig. Så jag har bett henne lite sisådär kolla om han är en "okej" kille. Haha. Men han är väldigt energisk och vill så gärna träffa mig snart för han tycker att jag verkar vara för bra för att vara perfekt sa han. Hmm. Han syftade på att en sån söt tjej som jag, inte kan ha en sån fantastisk personlighet. Ler! Det kändes helt underbart att höra. Och jag tror inte för en sekund att han inte menar vad han sa.
Ja, men jag ska inte ropa hej förrän jag är säker. :-)

Iaf. Imorron kväll kommer Josse hit. Blir förfest & sånt skojjigt här. Sen ska vi Till Blue Ice som sagt. Ska bli kul.
Hoppas bara fröken J kommer in. Hon är några år yngre än mig. Annars blir de nödlösningen Herkules. Även där är helt okej med söta studenter.


Brittan. Jag diggar verkligen den här tjejens röst & musik. Men vafan. När det det ta slut med hennes feta problem?
Önskar att ngn kunde hjälpa tösen. För så "Fucked up" i huvudet får man inte vara. Speciellt inte när man har 2 barn. Hennes söner är så sjuuuukt jävla söta att jag bara skulle vilja krama om dom.
Sök hjälp brittan!

Tjejen utan klädsmak. (Ni kan ju gissa var jag hittade bilderna, inte så svårt va? ;-)
brrritney3.jpg
britney666.jpg
bbbrrritey.jpg
bbbritney2.jpg


Naaj. Nu ska jag gå och läsa nya skvallertidningen OCH sova!

Hörs imorron. Ha en trevlig fredag!!

PUUSS!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback