Äntligen "Helg"...igen!

Har precis kommit hem från en lugn dag på jobb.
Åkte till Dagis för att prata lite med de nya fröknarna och hälsa på alla barnen. Men direkt jag såg allt, så kände jag.."Nej", det här e fel. Vi hann inte innanför dörren förrän en liten tjej sa "Lillskit" till liam. Jisses..vad kan hon varit 3-4 år? Där va en såån röra, saker överallt, ungarna sprang omkring som dårar, dom slogs, tog saker från varann, skrek, grät..åhh. Ont i huvudet. Och ändå va där bara hälften av alla barn än dom brukar vara.
Gick därifrån ner till liams avdleningen igen, där man som vanligt möts av städat och fint och lugnhet. Alla barnen satt snällt vid bordet och byggde saker tillsammans. Fick återigen ont i magen. Vad vill jag att min son ska komma till nästan varje dag i sitt liv fram till han är 6 år? Fick beslutångest. Ringde Alex för att tala om hur jag känner. Vi bestämde att han oxå skulle upp och kolla och hälsa på. Sen ska vi avgöra.
*Suck*

På vägen hem ringde mobilen. Ett glatt samtal. Har sökt nytt jobb, och hon ringde mig redan dagen efter. Ska på intervju imorron kl 11. *Wiie* Nu hoppas jag bara att det är bra och lönen är BRA! Annars kan jag likabra stanna kvar på BK. Men oavsett vad jag väljer så ska jag inte säga upp mig helt, utan tänkte jobba extra på Bk, när jag t.ex inte har liam, så man får ut några extra tusen i månaden. Inte helt fel! :-)
Längtar tills imorron!!


Nu är vi hemma, äntligen. Ska ner och handla lite, sen ska vi ha kväll.
Tänkte baka nåt gott till oss. Det va längesen. Får se vad man kan hitta på. :-)

Aja. Hoppas att få prata med en viss person ikväll ;-)


Kraam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback