EM & Känslor.

Hej hallå alla glada :)

Ääääntligen hemma från jobb. Så skönt. Va en lång och jobbig dag.
Liam den lilla stackaren va på dagis från kl 7-17.30 :-( Guud vilket dåligt samvete jag hade när han va ensam kvar. Tur det typ aldrig händer. Deckade direkt i bilen efter en glass och jag fick bära upp honom, så nu har han lagt sig för dagen. Det behövde han. Ska upp lika tidigt imorron igen, dvs 05.30. Gråter!! Tur man är ledig på tors!!

Igår snackade jag väldigt mkt med Lee. Han saknar mig och jag saknar såklart honom. Han säjjer de att han inte kan förstå att man kan sakna en person så mkt efter bara ha träffats 3 dagar. Men jag tror på sånt. Så han letar för fullt biljetter ner här. Och jag vill såklart till Skottland oxå ;-) Vore vääärsta saken jue. *Drömmer bort*
Är ni nyfikna på att se hur han ser ut? *blink blink* Har lixom bilder, och (jaa, jag har frågat honom om det är okej).
Jag må ha många bollar i luften, och de skäms jag inte för. Är den jag är, och är singel och sökande typ. Då måste man ju prova. Tänker inte spendera resten av mitt liv med den första bästa, utan det ska vara aaaabsolut säkert! Om han finns i Lund, eller Skottland, det vet inte ens jag. Känner bara att jag saknar honom och det är värt att åka ändå dit för att ta reda på vad som kan hända. Han älskar Sverige och hade verkligen kunnat bo här.
Satt och tänkte på en sak innan idag. Sebastian ni vet..vi har ju träffats i över 6 månader, snart 7. Men inget har hänt, och inget lär hända heller. Vi tycker bara om varann och har kul tillsammans. Anledningen till att jag säjjer att "det aldrig kommer hända ngt" (även om han nångång skulle vilja) är att han faktiskt sa en gång till mig att "Jessica, du är egentligen inte min typ alls. Tattueringar, piercingar, vild och galen. Faller alltid för lugna "fina flickor". Han syftade på att då måste jag vara nåt speciellt, men nejdu..det skulle han aldrig sagt. Hade ni kunnat tänka er att spendera ert liv med ngn som egentligen inte tycker du är hans "typ"? Inte en chans. Det finns gott om killar där ute som tycker jag är perfektaste perfekt! (hehe), sååå dom tänker jag vänta på. Lee är ett sånt exempel. Kan inte ens räkna hur många ggr han sa att jag är hand drömtjej på alla sätt och vis vad han lärt känna. Fattar ni så skönt det är att höra? Till skillnad från "du är egentligen inte min typ"...tss... Aja, nu hajjar ni nog säkert så ska sluta babbla. :-)


Har kollat runt lite på tattoos nu. "Tror" jag hittat en jag gillar. Ska visa typ ett exempel lite senare. *s*
Ska tattuera en väldigt stor. Längs hela midjan och så. Kommer bli så sjuuukt snyggt. :-D Skulle vilja ha den innan Roskilde, men neeej, det kan jag glömma för den lär inte vara billig.

Ja, som ni alla vet så är det ju Sverige och Grekland ikväll. Laddat upp med chips och stuff. Ska bli sååå spännande. Tippar på 2-1 till Sverige, eller va säjjer ni? *s* Ska strax kirra dippan, och sen ner med papps och fixa Kinamaaaud. *Mumma*

Är totalt hooked on Poison. Mer än innan. Är fullständigt förälskad i sångaren. Även idag är han het ;-)
Lyssna på denna låten, en av deras största. Kolla in video, sååå 80 tal ;-)



Njuuuut!

Ska försöka ge mig på att ändra lite på min design. Får se hur mkt jag orkar ikväll.

Hörs sen :)

(ska snart träffa Lee över camen..ihh)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ha ha..har oxa dejtat en kille som sa att jag inte alls var hans typ..men anda ville han vara med en. Hur tanker dem egentligen? Kan dem ju gjomma efter att dem sager en san sak. Satsa pa skotten! De e trevliga typer de dara skottarna.

2008-06-10 @ 19:38:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback