Tankar..

Haj haj.

Sitter på Seven Eleven nu och väntar på att jag ska börja jobba. Slutar kl 19.30 idag, sen blir det bråttom hem och packa kläder, sen ska jag till Jensen och då är det fest. :-) Kul kul.

Är helt spänd över samtalet..slutet av veckan. Idag e det fre..hoppas snart få höra av från dom. *Suck'

Ajaa.. Alltså, läste i metro: "Blogga kan vara livsfarligt", men snälla, sluta. Har dom inget och skriva, så låt då bli ist.
Hur "farligt" kan det vara att sitta framför en data. Stress sa dom. Okeej. Men lägg av. kan inte låta bli att störa mig på sånna skitsaker som tidningar ägnar sig åt att skriva om.

På söndag ska jag vara barnvakt åt lilla Moa toa. Jenny och C behöver verkligen få sova ut. Hon har ont i magen och blivit väldigt skrikig, vilket tar som fan på föräldrarna. Jag vet...
Såå..Liam, jag och Moa ska ha en helsöndag tillsammans. Kommer ju känna mig som mamma på nytt ;-)
Tänkte bjuda med nån vän så dom oxå får träffa sessan. 

Igår va jag på bio och såg Super Hero movie. Hmm..inte allt för bra film det där. Visst fick jag mig en massa skratt. Tror den hade varit roligare om jag sett den med tillexempel Emma. För vi har samma humor och då skrattar man tillsammans. S har inte riktigt den humorn..och det va mest tyst från hans sida. Och hur jävla dumt känns det inte då att jag sitter där och asgarvar med mitt fula skratt när alla andra är tysta. Inte för att jag skäms, verkligen inte. Men det kändes ändå dödumt på nåt sätt.

Jag har lixom "ont" i magen på nåt sätt? Nervös magen? Förväntasfull mage? Jag vet inte, men jobbigt är de.  
Tror det har mkt och göra med ett svar som kommer avgöra väldigt mkt i mitt liv. Känslan att inte komma med kommer göra ont, det vet jag, men som sagt. jag har inte det där huset, den där ekonomin, den där åldern.'
Åhh..nu ska jag sluta analysera. Måste kila nu. Hörs sen söta.

:-)

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback