Sjuker :-(

Idag har jag 38,4, vilket är lite temp för att vara mig. Ligger annars runt 36 nåt. Har sovit lite extra nu under eftermiddagen. Skönt, men den annars underbara värmen från mitt fönster strålar rakt in och jag kvävs av värme när man redan är så svettig och varm. Inte kul då ska ni veta. Jag har turen att ha eftermiddag & kvälls sol på min balkong. Helt underbart är de. Sitta här på kvällarna och grilla med Liam och kanske nån annan :-)
Kan inte sluta tänka på de, men kanske inte så konstigt. Detta hade varit nåt bra för mig och Liam känns det som.
Fick kontrakt och grejjer igår. Rätt kul och läsa igenom. Dom står ju för alla konstander, och det är "jag" som ska säga vad jag vill göra, alltid har velat göra, eller har för dröm, så fixar dom de, allt för att de ska bli bra tv och vi alla ska ha kul. Sen på slutet så bjuder dom på en resa för mig, liam och de 2 sista männen. Vart vill man åka? :-)
Haha, nej..nu drömmer jag mig bort. Som jag sa...har inte stora förhoppningar, men lite.

Nyss har jag städat en aning på balkongen. När lönen kommer så ska jag köpa nya möbler och en heltäcknings matta på balkongen. Får hitta nåt billigt eftersom min balkong är stor. Nån som vet?
Meeen guuud va ont jag har i halsen, näsan, huvudet, kroppen. *Suck*
Har inte fått i mig nån mat idag. Så börjar bli lite hungrig. När jag e sjuk så blir jag alltid sugen på speciell mat. Eller ja..speciell och speciell...idag får de bli Tacos. Det va verkligen inte igår. Så ska sitta här ensam ikväll och frossa tacos. *Mumma*
Usch...råkdade preics se mig i speglen...iiingen vacker syn det där, speciellt inte håret som står åt alla håll och kanter.

Liam kommer hem imorron. Soom jag saknat honom. Vi ska till Danmarks Tivoli i veckan. Ska bli kul :-)

Neeej, nu måste jag ta på mig nåt och komma ut i det fina väder. Ner och handla maaat till mig.

Hörs sen. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback