Lillasyster!!

Vad sysslar du med gumman?

Du måste förstå att du inte kan hålla på så här...du tar knäcken på mamma & pappa.
Jag vet att du är inne i en väldigt jobbig period nu. Att vara fjorton är inte lätt, och det är inte meningen heller.
Alla livets prövningar, allt. Men det betyder inte att du kan göra vad du vill. Du har andra att ta hänsyn till oxå.
Och det du gjorde inatt va nog de värsta du utsatt mamma för. Och oss andra för den delen. Det va väldigt själviskt av dig. Och vi alla hoppas att du aldrig gör om de igen! Du vet jag älskar dig syster!

För er som undrar så fyller min lillasyster 14 år idag. Idag skulle mamma ha ställt till med ett kalas för henne där släkten skulle komma. Först blev det inställt helt pga det hon gjort, men sen kom vi överens om att ställa in hennes kalas bara gör det värre, så det fick bli bara familjen som kommer ist.

Igår sa min syster till mig att hon skulle på nån större fest, kul tänkte jag.
Snackade inte med henne på hela dagen därefter. Efter jobb (Kl 22) kommer jag till mamma för att hämta en film. Då sa hon att Emely inte hört av sig på hela dagen och att hon inte vet var hon e. Jag nämnde då om den här festen jag hört. Absolut senast kl 23 får Emely komma hem. Hon är ju faktiskt bara 14 år.
Kl 23 hade hon fortfarande inte kommit hem. Men jag tänkte att hon såklart kommer snart, eftersom hon aldrig brukar komma mer än max 1 timme försent..max. Jag gick upp och kollade på tv..det knackar på dörren. Öppnar och där står mamma, man ser i henne ögon så orolig hon e.. Klockan är då över 12 på natten. Jag försöker hjälpa henne var hon kan vara. Men är faktiskt lika infolös som mamma själv. Mamma e lite röd i ögonen...tycker det är så synd om henne att jag bara vill få tag på emely och skälla på henne. Iaf..mamma går när hon inser att jag inte är mkt till hjälp. Jag frågade henne om jag skulle be pappa ta liam så jag skulle följa med henne ut i byn och leta.
Sen sa jag oxå att där Jimmy är, där är emely. Och eftersom Jimmys föräldrar bor mittemot mig, så sa jag att vi kunde väcka dom och höra vart jimmy flyttat. För er som undrar vem den här jimmy är, så är det en väldigt omogen, idiotiskt och fruktansvärt töntig 21 åring, som har ett förhållande med min fd 13 åriga lillasyster. 21 år gammal. Ja..ni hör själv vilken nolla han är. Jo..iaf.. Kl 01 på natten ringer mamma mig. Hon är då ute och kör och letar i byn.
Hon ser lite ungdomar, och jag ber henne att fråga dom om dom vet ngt ang festen. Men dessvärre visste dom inte. Jag hör hur trött och orolig mamma är i rösten. Försöker bara lugna henne..
Till slut ger hon upp och kör hem. Vi snackade lite om att ringa polisen och sånt, men innerst inne vet vi vad emely "nog" är kapabel till. Jag sa till henne att höra av sig så fort emely va hemma. Iaf, jag somnade till slut.
Och kl 08.30 får jag ett mess av mamma. Hon hade vaknar kl 8, och insett att emely fortfarande inte va hemma. Här kan ni tänka er hur rädd och orolig min mamma är. Hon går upp till Jimmys föräldrar och får adress och nummer av dom. Mamma kör dit och bankar på dörren. Jimmy öppnar..och mamma hittar emely i hans säng.
Ja..resten är censuerat.
Mamma hade sagt till jimmy att om du ens så mkt som tittar på min dotter, så ska jag polis anmäla dig.
Och emely fick höra att hon lever. Och det ända sa och skrek va att hur mkt hon hatade dom, och att dom bara skäller på henne alltid, & inte fattar hur dåligt hon mår. Och sa hon när ulf hörde de att henne pappa aldrig prata med henne utan bara när han skäller. Men han kan ju fan inte prata, jag blir så arg på henne när hon säger så. Han valde inte att få en stroke...
Emely måste prata med en psykolog, så mamma ska boka tid åt henne. Det är ju absolut inte lätt att "förlora" sin pappa när man är 13 år gammal. Eller överhuvudtaget, men detta är en känslig ålder. Och hon har inte hanterat det än. Vi alla var bara så j*vla glada att Ulf överlevde, när han va så nära döden som han va.

Ja..så ni kan tänka er vilken hemsk natt min mamma & Ulf har haft!

Jaja...nog med de. Ska iväg till stan nu som vanligt med Liam, Kamilla och hennes dotter. Vi ska till den där loppisen vid nydala. Sen blir det nog mobilia.
Sen kalas.

Har hänt en del kuliga saker..

Puss

Kommentarer
Postat av: Lollo

kan du inte få pli på din syster =) tycker det är synd om dina föräldrar hoppas hon mognar till lite. Vad är det för idiot till kille hon har? 21 år och hon 14 han tänker bara med en sak ju K_K:en,

2007-09-16 @ 20:23:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback