Dan före dan..

Dessa jävla "nya" trapporna i våra hus.
Sånt skit.
För ca 3 år sedan byggde dom om till de "bättre" i dessa lägenheter jag bor i.
Från en stabil stentrappa till en fattig plåt trappa...herregud säger jag bara. Redan då va vi såå skeptiska till de hela, men hade ingen talan.
Först ramlar min lillasyster så hårt på trappan pga att det hade regnat ute..hon va helt uppriven och blodig. Redan där blev jag förbannad. Och såå många ggr man har "nästan" ramlat i trappan...inte varit halt eller så..utan enbart bara lite oskyldigt regn. Och så imorse på väg till jobb, gick jag ner för trappan med en trött liam i mina armar.
Nästa sista trappasteget (som tur e), så glider min sko..och pang..sitter på rumpan, med liam i exakt samma ställning som tidigare, medans jag slog i min armbåge så sjuuuukt hårt att det bara nästan kom lite tårar. Blev väldigt rädd oxå..trodde ju jag skulle tappa liam. Allt jag gjorde va att skrika ut kl 8 på morgonen "JAG HATAR VELLINGE BOSTÄDER!!!!"
Korkade människor!

Jobb hela dan...orka..men som tur e har vi oftats alltid lika kul på jobb. Det va som vanligt bara Jag, Josse, Dan & Markus som jobbade dagen idag. Vi dansar, flippar, skojjar, kastar gurkor på varann, ger smeknamn...ja gud vet vad...man blir så barnlig på ett jobb som annars är sååå tråkigt. Hehe. Men ack så kul vi har.
Så iaf..idag bestämde vi att nästa helg ska vi 4 ut tillsammans...festa!! Ska bli väldigt trevligt.
Och imorgon ska jag faktiskt på "Dubbel Dejt", *s* Josse ska ta med sitt ex (dom har så svårt att släppa varann..så sött), och jag ska gå med söta Dan från jobb...Vi ska se Rush hour 3...ska bli kuligt! Men först ska vi käka lite. Och eftersom vi ska se den i Lund, så är det inte jag som bestämmer denna gång..hittar typ knappt där. Men börjar lära mig nu...har ju varit där en hel del..och mer ska de bli. Gillar verkligen den staden!

Nu håller jag på att laga mat. Prinskorvar och majskolvar, hehe. Bra blanning ;-)

Japp japp.
Sen blir de såklart Idol och sen en massa goa avsnitt av den underbara serien Heroes *s*

Hörs!

Pöss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback