Testestoron.

Kan verkligen inte sluta stirra & gapa när jag sitter och kolla på snowboard big air. Dessa otroligt heta, vilda, sexiga killar i sin utstyrsel och på sin snowboard.
Den ena killen är snyggare än den andra..*mumma*
Försöker sätta igång en film, men det är svårt att slita sig =)

Igår hade jag väääldigt trevligt.
Vi va på Bio med jobb och såg Saw 4...riktigt läbbig och bra film, precis som de andra 3.
Efter de drog vi till Herkules, och ja, det va inte heller nådigt. Madde och hennes vän va oxå med.
Som vi dansade och ja..en massa annat. Träffade en kille, eller ja..han träffade mig *s*
Han ville bjuda på dricka, vilket han såklart fick. Sen satt han och log och tittade när vi dansade. Och kom fram emellanåt och gav mig en kram. Efter ett tag kom han fram igen och frågade efter mitt nr, ifall vi skulle bli av med varann, så ville han inte ta den chansen. Så mitt nr fick han, och de blev en massa dans tillsammans resten av kvällen. Han följde med ut efteråt och pratade lite med mig. Precis när jag trodde att han skulle kyssa mig, så gav han mig en mjuk puss på kinden..och sa att han vill gärna kyssa mig, men vill inte förstöra sa han. Blev glad att han sa så. Sen åkte jag hem!
Idag hörde han av sig, och vill träffa mig nästa vecka...på en "dejt". Jag satt och tänkte en lång stund innan jag gav honom ett svar. Jag tycker ju fortfarande mkt om Oscar, som jag inte ens vet om han lever för den delen.
Han ville ha tid att tänka, för han e rädd för mig? Öhh..ser det bara som en dum jävla ursäkt för att inte vilja träffas mer. Men varför säger dom det inte direkt ist? Löjligt.
Så jag tänkte jag ville ge honom den tiden att fundera och tänka över vad han vill, för jag faktiskt..."faktiskt" tycker mkt om honom. Men jag vill inte ge mer av min dyrbara tid på nåt veligt. Jag vill satsa på nåt riktigt och stort, och kan han inte ge mig de, så får jag söka vidare. Så jag svarade den här killen (sebastian) att jag gärna ville träffas, men visste inte riktigt när jag hade tid. Så vi skulle avakta. Men det handlar faktiskt egentligen bara om att jag vill avakta hos Oscar. Kommer han vilja börja ett liv med mig eller ska jag hitta det hos ngn annan?
Ska man behöva vänta på sånt egentligen? Ska man överhuudtaget finna sig i en sån här situation?

Ja..jag vet inte heller!

Nu ska jag titta på skräckis...själv. Och ha en helt mysig lördagskväll.

Har ju faktiskt glömt att berätta en STOR grej. Min älskade, älskade son har lagt nappen för ca 1 ½ vecka sen.
Det är galet. Jag fasade för den delen, eftersom han älskar verkligen sina bappar. (nappar)
Men det tog bara 3-5 dagar och sen va den väck. Känns så skönt att vi lyckades innan hans 3 års dag :-D
Det va samma när jag la av med både välling och blöja. Det gick så snabbt och enkelt. Han är såå duktigt min lilla son. Så stolt över honom är jag.
Plus att häromnatten så sa jag till honom när vi låg i våra sängar..Åhh liam, mamma skulle vilja låna din nutte en stund och mysa. Så gick han av sängen och gick fram till mig, gav mig nutten och sa här mamma, du får låna den och sova med den inatt. Åhh...*ÄLSKA*
Han e verkligten så mån om mig. Han hjälper mig mkt och "tar hand" om mig. Och är vääääldigt beskyddande mot mig. Han är bäst...han är mannen i mitt liv!

Ha en trevlig lördagskväll!

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback