Fuskar lite..

Här får ni info ang vår kära trip till tosselilla!

Detta är från min syrras blogg, så jag har bara kopierat de, så jag slipper skriva om samma sak.
Men sjukt kul hade vi iaf..trots allt bekymmer ;-)





*Dagen började att Jessie ringde i mobilen klockan 8, VAKNA! var det första vackra orden. Klockan halv nio kör vi prick, Jadder, jadder sagt & gjort stod vi utanför Emma och hämtade upp henne i Jessicas vackra bil.

Jessies bilar har alltid varit en klass för sig, alla stackarna har alltid haft nått fel på sig, jag tror det är en otur hon bär med sig. Denna söta bilen råkade vara Renault 19 ----------->

Den e lite av en klass för sig, Kan inte ha nerrullat för då blir man förgiftad av bensindoft, där är ingen dämpare så att köra över gupp eller hål i vägen blir mer eller mindre en hjärnskakning. fram däcken är som (Emma uttryckte sig) en bebis rumpa, Lena & fina utan mönster. Och ljudet av bilen är så att även om Emma sitter precis brevid mig måste jag SKRIKA som om hon sitter 12 meter därifrån. Ja den bilen är ett under.

Anyay. Vägens gång går och vid skurup någonstans låter ett speciellt ljud från bilen, ännu mer speciellt än det som redan låter, Emma & Jag tittar på varann med en orolig blick men kan inte låta bli & skratta för vi vet vad som väntar oss, Jessie säger " oh nej! " däcket har spruckit. Haha. Sprängt mer eller mindre.

Det var bara att sätta oss på vägkanten mitt på en jävla motorväg & fundera ut vad vi skulle göra, Jessica kommer på den ultimata ideén att ringa 118 118 och fråga efter väghjälp. Sagt & gjort efter 40 min så kom en gubbe & bytte däck till oss, och så jävla lätt var det inte för Jessie visste inte vart nått alls i hela hennes bil fanns, bland annat den lilla muttern som man måste ha till sitt däck för att byta. Humhum. Den magiska mannen hitta den i hennes röra. VI alla var chockade haha.


Ännu en GÅNG påväg till Tosselilla & nu längtar vi mer eftersom vi fått vägsmak i röven & solen sken som en underbar dag.
När vi kom dit var det lagom med folk & vi sprang runt med lille Liam som vi vore 5 år igen, Hoppade, Åkte karuseeller & badade & titta på djuren & hoppade lite till :-) Jessie brände sig haha & vi andra fick bara färg. Vi låg på dom stora studsmattorna & bara solade helt underbart. Åt en jävla massa också. Pannkakor pizza & hambugrare & glass på d.. hehe.

En rolig sak som händer var när vi hälsade på hos grisarna, Dom har fått bebis grisar och såå himla söta, Små svarta & lika stora som min hand. Helt underbart söta, men sjukt rädda. När vi skulle gå fick Liam för sig att han skulle Pussa Stora Gris Pappan hejdå.. "Haha" precis när han höll på bocka sig ner för att ge den en puss skriker jag NEEEJ precis som Grisen håller på att anfalla Liam, Han ville INTE ha en puss och det gjorde han klart för sig. Haha.. Liam blev skiträdd & vi andra skratta så vi höll på att kissa på oss, Han ville ju bara ge han en puss, hehe. Fick förklarat för Liam att anledningen till att man säger " smutsig som en gris" är för att grisar i själva verket är smutsiga. Dom ska man inte pussa, han nickade och lova att aldrig pussa grisar igen, och därmed inte mor din, svarade jag snabbt.. Men den förstod inte Liam. haha.

Jag stukade foten rejält i hoppande & kunde knappt gå när vi skulle hem, Fick glatt halta mig frammåt & försöka vila foten i bilen, vilket gjorde ont på ett eller annat sätt, alla sov på hemvägen utmattade, förutom jessie förstås haha. Men vid motorvägen till vellinge vaknade vi till & blev pigga.. Och därmed började Emma MOONA lastbilar haha. Sjukt kul.. Emmas svettiga rumpor upptrycka mot rutan, En härlig syn. Man kan inte mer än älska henne haha.





Ja...som sagt..sjukt kul hade vi. Haha..Och Emma är en galen själ.


Just nu letar vi sista minuten.
Har än sålänge hittat 2 intressanta.
Antingen en till turkiet för 2999 kr, eller Malta för 3100 kr.
Ska man åka till Turkiet för 3.e gången? Hehe..

Nej, men huvudsaken är att man har kul coh fint väder!


Föressten, har ni hört den nya låten "Gummibear"? Haha..sån töntig wannabe crazy frog!

Pöss!

Pöss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback