Snöigt värre!

Ja, det snööööar utanför mitt fönster...

Varnas ju för en ruggig snöstorm/kaos inatt...ska bli spännande att vakna upp imorgon och se hur mkt snö det kommit!

Tråkigt nog ska man jobba ända till kl 17. Så det får bli pulka efter om det tillåter :-)

Imorgon ska jag upp väääldigt tidigt. Som tur är så somnade lilleman redan vid 7 tiden, så han får sin sömn. Jag börjar jobba kl 09.30, men ska köra ett spinningpass kl 08.15 och innan dess ska jag köra ben. Körde armar idag...fy faaan...det kändes OCH känns nu...Men härligt på nåt sätt. Jag har fått större armar, och det är vad jag vill ha.
Fick ett väldigt bra träningsupplägg idag...helnöjd är jag! Men så pratade vi om mina matvanor som inte är sååååå bra. Jag gör det inte med flit eller så, utan jag är helt enkelt inte hungrig & har inte tid att äta.
Idag t.ex så åt jag en risifrutti till frukost...sen drog jag och tränade i 2 timmar, sen började jag jobba...så jag åt först kl 16.00 igen. Jag höllt inte på att dö av svält..tvärtom...åt bara för att jag kände mig tvungen. Ja..det är galet...men har alltid varit en sån person. Och jag vet att jag måste börja äta mer och ofta för att mina muskler ska kunna byggas ännu mer. Så en på gymmet han som gav mig presentkortet till massören, han GAV mig en nästan helt full påse med ett speciellt proteinpulver, en ny shaker och allt. Helt galet..den påsen går runt 500 spänn. Han förklarade att jag fick det för han tycker att det är kul att en tjej som mig är så seriös och engagerad i detta och verkligen vill ändra...så han hjälper mig gärna. Han e underbart snäll mot mig...en riktigt trevlig man det där.
Iaf...skillnaden mellan det pulvret och det jag har nu är att det är 4 olika proteinkällor i det nya, bara 3 i det andra. Och det här kan man anväda som måltidsersättare pga att i denna finns en massa vitaminer och sånt.. Och de tär helt underbart...för då kan jag ändå få i mig en någonlunda "nyttig" frukost. En portion sån och en frukt är ett bra mellanmål..och nyttigt. Säger att det är bättre att dricka det än att inte äta alls...:-)

Fick ett tränings schema som ser ut såhär (ett proffs råd)
Dag 1: Armar/Mage
Dag 2: Ben/Mage
Dag 3: Vila
Dag 4: Armar/Mage
Dag 5: Ben/Mage
Dag 6: Vila
Dag 7: Armar/Mage.......osv osv osv osv....

Frågade om man va tvungen att ha dessa "vila" dagarna, och han tyckte det så att musklerna kan hinna byggas upp och återhämta sig. Inte ens nåt spinningpass....men det lär jag göra iaf nångång ändå, för det är kul och jag älskar att svettas!

Ja..lite högt tänkande det där..

Snackar väldigt mkt o min träning i min blogg. Men det är för att jag verkligen tycker det är så kul, och trivs som fisken i vattnet med all träning. Har verkligen hittat nåt som jag tycker är kul! Och känner mig snygg och trivs med mig själv varje gång jag sätter min fot in på gymmet och när jag lämnar det! Så ska det vara!
Sen är det kul att se tillbax hur det gick till, följa träningen!


Fick jobba stäning idag, fast det egentligen va dag. Så Jenny fick ha liam...och dom har bakat negerbullar och haft jättekul. Han va så trött och somnade gott...för att vakna pigg imorgon!


Hoppas verkligen det blir Ullared på lördag...Hade varit kul för oss alla med en lite utflykt, och få en massa bra saker på köpet!

Fick reda på igår att jag får en chiuaua för 6000 kr...jag menar SEXTUSEN kr...den som inte slår till där är ju bara dum. Och jag tänker inte vara dum. Dryga 10 000 kr billigare, och har alltid velat ha en liten buse, och mamma vill oxå ha en, haha..men vi "delar" ;-)
Så vi skulle åka och kolla på den imorgon om hon hade tid! :-D
*Glad*

Jahapp...vet inte riktigt vad jag ska skriva..

Är mest trött i skallen nu och behäver sova med tanke på hur tidigt jag ska upp...

Så ska nanna nu...

Ha det nästbäst!

Puss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback