Jag älskar min son!

Ja, det gör jag.

Han sitter här nu och tittar på tv, vi kom nyss hem. Hämtade honom efter mitt härliga spinningpass, för imorgon är de vår dag..vi ska på vanningen och sånt mysigt!

Min lilla pussgurka!

Idag har varit en lång dag...och väldigt intressantrik!

Medans jag väntade på Kamilla och hennes dotter så gick jag in på 3 butiken på Triangeln.
Där fick kag konstaterat att jag lika gärna kude slänga min mobil eftersom den är fuktskadad coh inte täcks av garantin...men KUUL! Jaja..blidde lite vrång mot dom, men bad om ursäkt och förklarade att jag haft mobilen i 3 månader..dom förstod, men som sagt, om 2 veckor får jag en ny mob om jag förlänger mitt abonemang, trevligt värre!

Mötte Kamilla och lilla izabelle på pakeringen ovid 14 tiden och sen vandrade vi in på triangeln.
Började inne på H&M, blev snabba köp där. Sen upp på dass...
Sen in på JC, kollade runt lite lätt...bestämde oss för att ta JC sist. Så vi gick gågatan upp, blev bjudna på en massa kramar, haha..men vi tackade nej...undra varför ;-)
Hämtade ut pengar, och drog oss neråt igen.
Vi åt en väldigt god lunch på Jensen Böffhouse, gott gottigottgott!
Ca kl 16.30 va vi på triangeln igen. In på JC, letade efter nåt fint. Kamilla provade jeans och grejjer, riktigt snyggt faktiskt. Efter en massa velande och letande så va det äntligen dax att betala, eller för kamilla va det nog mer ångest än lycka, haha!

Nu va det dax för mig att köra till träningen, vi sa hejdå och jag drog till tärningen.
När jag anlände så skulle jag ta av mig skor och sånt, så tittade han som jobbar där lite annorlunda på mig denna gången, men jag log och sa hej hej som vanligt.
Hörde "Jessica", och det va han som kallade...där stod han med ngt i handen medans han förklarade och pratade om min nacke, som jag då har enormt mkt fel på. Han och jag har pratat förr om min träning och då har min nacke kommit på tal, och jag har berättat ALLT jag gjort genom åren utan ngt resultat, och utan att veta vad som är fel. Har fått så många olika diagnoser...Kota sitter fel, nerv är klämd, muskelsjukdom, bara spänd...bla bla bla...till slut gav jag upp och kände att jag inte pallade höra fler olika alternativ.
Det är så illa med min nacke att jag alltid har en konstant brännande smärta i den..musklerna då.
Det har jag haft i MÅNGA år, så jag har vant mig att leva med det, att leva med denna eviga smärta som hindrar mig från att kunna lyfta enkla saker utan att det strålar ut i armarna och bränner. Kan inte borsta tänderna eller prata i tele utan att det gör sjuuuukt ont..ja ni förstår lite hur ont jag har. Sååå iaf...till saken.
Han sa att han och massören som finns i samma lokaler har pratat om mig..ingen aning om vem han är för den delen. Och då har dom kommit fram till att den här massören vill träffa mig, och ta en titt på min nacke, han tyckte det lät illa. Så dom ger mig ett presentkort till den här massören....jag öppnade de och tittade på de...och FAKTISKT så fick jag tårar i ögonen.. Att den här mannen (som då är delägare på kraftverket tror jag) bryr så så mkt om mig....Jag log och log och kunde inte fatta de. Tackade så otroligt mkt om och om igen...Det är de snällaste ngn gjort mot mig på LÄÄÄÄÄNGE. Senast jag fick ngt bara sådär, va på min födelsedag....den 27.e okt...när jag fick ett blomsterbud av Johan på en enorm otroligt fin bukett...det va underbart, men sen dess har man varit utan sånt där som gör en så glad...trots det inte är STORA pengar, så vet man att det finns dom som tänker på en och bryr sig om en.
Men ärligt...hur många så som jag fick? *LER*
Så jag tackade IGEN och sa till honom att jag blev sjukt glad, och att jag ska försöka ge ngt i gengäld, haha. Han log och skrattade och föreslog gratis mat..*asg*..




Aja nog om de...
2 sek....ska bara göra välling till min underbaring som kallar från sängen!

Så.. Ja...träningen gick kanonbra..sjukt jobbigt, men sjukt skönt!

Hämtade liam....och nu sitter jag här och skriver och tittar på Top Model och njuter av att höra liam skratta ifrån rummet när pappa leker med honom..:-)
Han slipper dagis imorronj ju, så han har ingen "måste sova tid"

Jupp jupp...varit en härlig dag idag!


*Så jävla nöjd att vi gjorde de, kanske dax och träna?*


Hej hopp gummisno....

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om du inte bryr dig om johan hur kan de komma sig att du kommenterar honom i varje inlägg. O e inne på jc lite då o då o tittar till honom. Patetiskt

2007-02-14 @ 22:19:11
Postat av: Kamilla

Gjorde vaddå???? tack för en trevlig dag =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback