Frukost!

Sitter och äter frukost nu, gott faktiskt.

Ska snart iväg till banken & göra lite ärenden, sen ska jag iväg och träna innan jobb, ska bi riktigt skönt. Träningen får mig att komma på andra tankar, bara mig själv och mitt välmående.

Har så fruktansvärt mkt tankar i skallen numera.
Vet inte hur jag ska tackla dom? Dom e så många...och svåra, em som med mkt annat så tar jag inte itu med dom, utan låter dom lagras inom mig, så det växer & blir större tills......

Fick en konstig komentar från ngn typ som verkar dömma mig. Verkar vara ngn jag känner, men ärligt så skiter jag i om det är ngn familjemedlem eller vän, för jag tänker komentera tillbax på det personen skrev.

H*n antydde att jag skuller allt på liam när det gäller att få träffa alex, för att JAG vill träffa honom, och att jag inte ska sätta liam ikläm. (det handlade om när jag tog med liam för att se alex match)

Då fick jag smått frispel... Vad är det i min blogg jag inte gjort tydligt. Tror nog att alla här vet mina känslor för alex fortfarnde och hur jag känner de, Jag e öppen och ärligt med allt i min blogg om känslor och skit.
Det är klart som FAN att JAG oxå ville se alex spela match...men de har jag gjort tydligt. Men hade inte liam följt med hade jag inte gått dit, så den största delen utan det var FÖR liams skull och för att alex ville ha liam där..och mig för den delen. Klart jag drar dit, älskar att titta på alex handbolls matcher, har fan följt det laget i 4 år. Och att sätta liam "i kläm", vad fan vad det där? Hur fan kan jag sätta liam "i kläm" för att ta med honom och se sin pappa spela handboll? Öhh...tänk lite innan du skriver va. Jag sätter alltid min son på första plats...ALLTID, och tror många fattat det idag. Jag själv kommer på andra plats...och alex på 3.e plats, och ibland går allt att lösa på en och samma gång så vi alla blir tillfredställda...vilket vi blev på matchen. Alla 3 fick vad dom ville...
Så lägg ner dina halvdanna, ikke vetande komentarer och ta reda på mer fakta innan du yttrar dig!

Så nu fick jag det ur världen....blev nästa förbannad när Liam blev inblandad...vad fan har han med detta och göra...
Detta är mina känslor gentemot alex som JAG försöker bearbeta på mitt sätt. Och om mitt sätt är att träffa alex då & då så låt mig göra det. För varje gång jag träffat alex så känns det som en sten till släpper. För oftast visar han sitt rätta jag, och det vet ni alla hur det är, då då blir de lättare att ta ett till steg undan, för jag inser just för stunden vad det är jag SLIPPER!!

Ja, här finns folk som förstår mig vad jag menar i mitt liv...Tack!

Japp..som sagt jessie..NOG om de.

Nu måste jag kila...ska jobba kl 14, och vill hinna med en längre tur.

Puss och kram =)




Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag vill leva lycklig
För att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag

Jag är här
Och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans .



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback