Ack vad kul! (lustigt värre)

I ett fotoalbum där står tiden stilla mellan pärmarna är allting som förut och varenda gång vi bläddrar ibland minnen kan vi le och säga:"Tänk så man såg ut".

'Där är bröllopskortet det har börjat gulna men du är ju lika vacker nu som då där mina gamla älskade föräldrar dom är borta nu för alltid båda två.

Där är första bilden som jag tog på Lillen när han låg i vagnen och han sprattla vilt och där sitter du och jag i sommargräset vi har picknick på en gammal blommig filt.

I ett fotoalbum där står tiden stilla mellan pärmarna är allting som förut och varenda gång vi bläddrar ibland minnen kan vi le och säga:"Tänk så man såg ut"....

*Ryser*

Igår var jag, Liam, Camilla och mamma på aqva kul..:-D Det va riiiktigt kul asså...haha.
Liam bara ääälskar att bada...och det va väääldigt längesen jag hörde min mamma skratta så otroligt mkt som hon gjorde den dagen, de va galet. Berörde lååångt in i magen.

160766-15
Mamma & son!

160766-14
Haha, busunge!

160766-13
Oj så mysigt!

160766-12
 Min Putte tänker, hihi =)

Mormor
Mormor & Liam =)

Älskar dig hjärtat!


Alex kom och hämtade mig i Vellinge igår, och körde mig till Johanna där min bil stod sen i lördags. Drog och tränade direkt efter medans pappa passade mitt troll här hemma. Det blev aerobic med styrka...grymt jobbigt, men skönt att svettas så mkt.

Tränade imorse..MLR, grymt jobbigt, men jäkla roligt. Direkt till jobb för att dra in leveransen..Puh..många tunga lådor, sen blidde de en snabb frukost med grovt bröd, protein pulver och banan.
Åkte och hämtade liam tidigare idag, vi åkte och hem till Jennys nya lägenhet där hon och crille ska bo. I bunkeflo, nåt nybyggt där...fint område.

)Sen åkte vi hem och åt middag, glass till efterätt fick lillen idag...så glad man kan bli då, hehe.Men det va viktväktar glass, haha, han märkte dock inte hur äckligt det egenltigen smakade.

Imorgon bitti är det träning igen...Spinningpass innan frukost..härligt!

På fredag ska jag & liam till malmö mässan, där är en djurmässa där då. Dom har alla möjliga lantdjur, uppbyggda staket med kor i som man får gå in och klappa och sånt...hehe...riktigt trevligt..=)
Jag ska köpa en ny parfym i veckan. Gucci ruch ...., , det är en sådan typisk doft jag älskar...så mörk, kryddig och mystisk. Den har samma mystiska och kryddiga doft som min älskade  Dior Addict... Alla killar jag träffat har bara ÄLSKAT den parfymem, speciellt Johan, han va helt galen i den, ville inte ens duscha efter vi hade kramats, haha..så ni kan tänka er hur underbar den är.. känns skönt eftersom jag själv är så fäst vid den.

Nej nu ska jag fortsätta spela med lillsyrran...hon vibbar för fullt, haha.

Sen ska jag lägga mig och läsa kalle och pussa på Liam!!

Ps: Blev precis bjuden till helsinborg i April, då lasse stefanz spelar där...LÄNGTAR!!! :-D

Pjuss!

Kommentarer
Postat av: Millia

Vad fina foton det blev ;D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback