Jordbävning deluxe & massa nya bilder.

Jodå. Helt sjukt ändå att vi ska få så stora jordbävningar här i Sverige. Det är galet. Hoppas man slipper va med om de där "stora".

Vaknade av att sängen skakade..min första tanke va "Ånej..epilepsianfall", när jag insåg att det inte va de, så började jag skälla på katten att sluta klia sig så jävla hårt...tills jag upptäckte att katten inte va i sängen och samtidigt som hela råttburen skakade som fan. "Jordbävning"!!!! Fan vad coolt tänkte jag då ist. 5 min senare ringer telen, lillasyster. "Kääände duuu??" Haha, jaa! Helt läbbigt. Sen satte telen igång, alla messade och alla ringde. Jag som ville sova, är ju ledig idag. Men det där skakande imorse glömmer jag aldrig. Tog 26 år för att jag för första gången skulle känna hur det kändes, och när man tänker djupare så va det sjukt läbbigt.

Ja..då har man varit med om jordbävning då ja!

Detta inlägg tänkte jag "skiriva med bilder". För att komma ikapp med vad jag sysslat med den senaste tiden. Ps. Mååånga bilder.



Börjar med första dagen jag fick kameran. Jag & Liam leker i bilen för att prova bildkvaliten. Rätt okej om ni frågar mig. Även Liam får prova fotta lite. :)











Jag och syster har en nightout med middag, trmas och bio. Kul hade vi iaf.
Kommer fan inte ihåg vilken film ;)












Ännu en nightout med ett helt gäng på ca 10 pers. Trevligt trevligt.











Våra nya familjemedlemmar. Lukas och Casper. <3










Julbakdax :) Pepparkakor denna gång, och lussebullar blev de i helgen.















Julmarknadmys med la familia.












Julpynt (kom i fel ordning, men de bjuder jag på) Liam lyssanar på den nya barnjulskivan jag gav honom och han låtsas spelar flöjt, så gosig.










Luciatåg på Dagis. Han va sååå duktig och himmelsk söt. Kl 06.45 på morgonen stod alla föräldrar & stolt tittade när deras barn va så fina och sjöng så gott dom kunde. Lite roligt va när tåget kommit fram till föräldrarna så stannade liam upp framför mig och farfar och posade en stund jättestolt, hahahaha. Så de andra fick snällt vänta med att börja sjunga tills han va klar. Min prins <3









Japp. Det va alla bilder för idag. Mer kommer.

Nu ska jag äta lite frukost (höm) och sen blir de sushi med Emma ikväll. *Mumma*

Hörs sen. Puss

Kommentarer
Postat av: En som undrar

Hur gick det hos chefen?

2008-12-17 @ 08:10:55
Postat av: Anonym

Lönt att alla svenskar gör sån big deal av ett litet jordskalv! Löjligt!

2008-12-17 @ 13:51:32
Postat av: Anonym

tänkte bara tipsa om att inte lägga upp bilder på andras barn (om dem nu inte har godkänt det dvs). det kan bli en tvist i rätten annars och dryga böter för det.

2008-12-17 @ 14:40:46
Postat av: carro

Din son är så söt så!

2008-12-19 @ 15:12:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback